keputusan td akp 2

SABAH : HEBAHAN TAWARAN PELANTIKAN TETAP BAGI CALON SIMPANAN JAWATAN ANGGOTA KUMPULAN PELAKSANA (AKP) TAHUN 2022 FASA 3.

Tawaran pelantikan tetap kepada Anggota Kumpulan Pelaksana (AKP) status calon simpanan tahun 2022 bagi Negeri Sabah Fasa 3. Calon-calon yang berstatus simpanan bagi keputusan temu duga yang telah dilaksanakan pada tahun 2022 boleh membuat semakan DI SINI. --->>

 
TINDAKAN CALON SELANJUTNYA:
  • Calon-calon yang berjaya hendaklah MENCETAK SURAT TAWARAN LANTIKAN DAN PAKEJ SETUJU TERIMA TAWARAN (PSTT). Perlu diambil perhatian bahawa keputusan temu duga serta pautan untuk mencetak Surat Tawaran Lantikan dan PSTT hanya dipaparkan selama 6 minggu sahaja. 
  • Surat Arahan melapor diri/penempatan akan dikeluarkan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia kepada calon-calon yang berjaya.
  • KEGAGALAN MENCETAK SURAT TAWARAN SEBELUM TARIKH YANG DINYATAKAN AKAN MENYEBABKAN TUAN/PUAN TIDAK MEMPUNYAI SALINAN SURAT TAWARAN DAN MENYUKARKAN PROSES MELAPOR DIRI. 

Pilihan W3C

Pilihan Warna:
blue green oren
Saiz Tulisan:
  • Arial
  • Calibri
  • Times New Roman

Kod QR

  qr code
Kini anda boleh melayari Portal Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran (SPP) versi mudah alih menerusi telefon bimbit (Smartphone) hanya dengan menggunakan Kod QR SPP. Anda perlu :
checked1  Muat turun dan instalasi aplikasi QR Reader yang bersesuaian dengan Smartphone anda.
checked1  Buka aplikasi QR Reader yang telah di instalasi dan kemudian imbas Kod QR SPP di atas
   dengan menggunakan aplikasi QR Reader dari Smartphone anda.
checked1  Seterusnya, anda akan terus dibawa ke Portal Rasmi SPP versi mudah alih.