keputusan td akp 1

SABAH: HEBAHAN KEPUTUSAN TEMU DUGA KE JAWATAN TETAP PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN (PPP) GRED DG41 BAGI CALON-CALON GURU INTERIM DIPERAKU KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA BAGI NEGERI SABAH TAHUN 2023

Hebahan Keputusan Temu Duga Ke Jawatan Tetap Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PPP) Gred DG41 Bagi Calon-Calon Guru Interim Diperaku Kementerian Pendidikan Malaysia Bagi Negeri Sabah Tahun 2023 Semakan keputusan temu duga bagi pelantikan tetap Guru Interim yang diperaku oleh Kementerian Pendidikan Malaysia sebagai Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG41 yang telah di temu duga pada Februari 2023. Calon yang berjaya boleh membuat semakan keputusan temu duga DI SINI.

TINDAKAN CALON SELANJUTNYA:
  • Calon-calon yang berjaya hendaklah mencetak Surat Tawaran Lantikan dan Pakej Setuju Terima Tawaran (PSTT) sebelum 25 Julai 2023. Perlu diambil perhatian bahawa keputusan temu duga serta pautan untuk mencetak Surat Tawaran Lantikan dan PSTT hanya dipaparkan sehingga tarikh berkenaan sahaja.
  • Surat Arahan melapor diri/penempatan akan dikeluarkan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia kepada calon-calon yang berjaya.
  • KEGAGALAN MENCETAK SURAT TAWARAN SEBELUM TARIKH YANG DINYATAKAN AKAN MENYEBABKAN TUAN/PUAN TIDAK MEMPUNYAI SALINAN SURAT TAWARAN DAN MENYUKARKAN PROSES MELAPOR DIRI.

Sebarang pertanyaan, tuan / puan boleh menghubungi Unit Pengambilan SPP USC Sabah di talian 088-488 521 / 522 / 523 /524 atau emel ke Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Pilihan W3C

Pilihan Warna:
blue green oren
Saiz Tulisan:
  • Arial
  • Calibri
  • Times New Roman

Kod QR

  qr code
Kini anda boleh melayari Portal Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran (SPP) versi mudah alih menerusi telefon bimbit (Smartphone) hanya dengan menggunakan Kod QR SPP. Anda perlu :
checked1  Muat turun dan instalasi aplikasi QR Reader yang bersesuaian dengan Smartphone anda.
checked1  Buka aplikasi QR Reader yang telah di instalasi dan kemudian imbas Kod QR SPP di atas
   dengan menggunakan aplikasi QR Reader dari Smartphone anda.
checked1  Seterusnya, anda akan terus dibawa ke Portal Rasmi SPP versi mudah alih.