panggilan td ppp

(1) HEBAHAN PANGGILAN TEMU DUGA BAGI CALON-CALON CONTRACT OF SERVICE (CoS) BAGI FASA 1 DAN FASA 2 TAHUN 2020 YANG DIPERAKU OLEH KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA (KPM) KE JAWATAN TETAP PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN GRED DG41 TAHUN 2023 BAGI NEGERI SABAH.

DAN

(2) HEBAHAN PANGGILAN TEMU DUGA BAGI CALON-CALON TAJAAN KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA (KPM) YANG TELAH MEMILIKI IKHTISAS PENDIDIKAN & MEMPEROLEHI KEPUTUSAN SENAT TAHUN 2022 KE JAWATAN PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN GRED DG41 TAHUN 2023 BAGI NEGERI SABAH.

 Suruhanjaya Perkhidmatan Pendidikan Malaysia Urus Setia Cawangan Sabah akan melaksanakan urusan temu duga bagi calon (CoS dan TAJAAN KPM) yang diperaku oleh Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) ke jawatan tetap Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG41 tahun 2023 bagi negeri Sabah.

 

Sehubungan itu, calon membuat semakan panggilan temu duga DI SINI

https://semakan.spp.gov.my/semakan/jadual_temuduga_view.php

 

Calon-calon juga diwajibkan;

a) Memastikan salinan Kad Pengenalan dan salinan Sijil Lahir telah dicop sah benar oleh Jabatan Pendaftaran Negara (JPN)

b) Memenuhi syarat vaksinasi lengkap bagi menghadiri temu duga dan membawa Salinan Sijil Vaksinasi semasa hari temu duga. 

 

Sebarang pertanyaan, tuan/puan boleh menghubungi Unit Pengambilan SPP USC Sabah di talian 088-488 521 / 522 / 523 /524 atau emel ke Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Pilihan W3C

Pilihan Warna:
blue green oren
Saiz Tulisan:
  • Arial
  • Calibri
  • Times New Roman

Kod QR

  qr code
Kini anda boleh melayari Portal Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran (SPP) versi mudah alih menerusi telefon bimbit (Smartphone) hanya dengan menggunakan Kod QR SPP. Anda perlu :
checked1  Muat turun dan instalasi aplikasi QR Reader yang bersesuaian dengan Smartphone anda.
checked1  Buka aplikasi QR Reader yang telah di instalasi dan kemudian imbas Kod QR SPP di atas
   dengan menggunakan aplikasi QR Reader dari Smartphone anda.
checked1  Seterusnya, anda akan terus dibawa ke Portal Rasmi SPP versi mudah alih.