Hebahan Keputusan Temu Duga Jawatan Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi (PPPT) Gred DH41 Dan Gred DH29 Tahun 2022 (Semenanjung)

keputusanDH2022.jpg

Keputusan temu duga bagi pelantikan tetap ke jawatan Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi (PPPT) Gred DH41 dan Gred DH29 Tahun 2022 (Semenanjung) bagi calon-calon yang telah ditemu duga pada 14 September 2022 boleh disemak DI SINI.

Calon-calon yang berjaya hendaklah mencetak Surat Tawaran Lantikan dan Pakej Setuju Terima Tawaran (PSTT) sebelum 30 Disember 2022. Perlu diambil perhatian bahawa keputusan temu duga serta pautan untuk mencetak Surat Tawaran Lantikan dan PSTT hanya dipaparkan sehingga tarikh berkenaan sahaja. Kegagalan mencetak surat tawaran sebelum tarikh yang dinyatakan akan menyebabkan tuan/puan tidak mempunyai salinan surat tawaran dan menyukarkan proses melapor diri.

Surat Arahan melapor diri akan dikemukakan oleh Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) kepada calon-calon yang berjaya.

HEBAHAN PANGGILAN TEMU DUGA JAWATAN PEGAWAI PENDIDIKAN PENGAJIAN TINGGI (PPPT) GRED DH41 DAN DH29 DI SEMENANJUNG MALAYSIA TAHUN 2022

pangilan td pppt

Hebahan panggilan temu duga jawatan Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi (PPPT) Gred DH41 Dan DH29 Di Semenanjung Malaysia Tahun 2022. Calon-calon boleh membuat semakan panggilan temu duga DI SINI .

pangilan td akp

Hebahan Panggilan Temu Duga Jawatan Anggota Kumpulan Pelaksana (AKP) Di Semenanjung Malaysia Tahun 2022. Calon-calon boleh menyemak panggilan temu duga DI SINI.

keputusan td akp 1

Semakan Keputusan Temu Duga Jawatan Anggota Kumpulan Pelaksana (AKP) bagi sesi temu duga yang telah diadakan di Semenanjung Malaysia. Calon boleh membuat semakan DI SINI.

Calon-calon yang berjaya hendaklah memuat turun, menyimpan serta mencetak Surat Tawaran Lantikan dan Pakej Setuju Terima Tawaran (PSTT) sebelum 22 Julai 2022. Perlu diambil perhatian bahawa keputusan temu duga serta pautan untuk mencetak Surat Tawaran Lantikan dan PSTT hanya dipaparkan sehingga tarikh berkenaan sahaja. Kegagalan mencetak surat tawaran sebelum tarikh yang dinyatakan akan menyebabkan tuan/puan tidak mempunyai salinan surat tawaran dan menyukarkan proses melapor diri.

Surat Arahan melapor diri akan dikemukakan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia kepada calon-calon yang berjaya dalam masa terdekat.

Pilihan W3C

Pilihan Warna:
blue green oren
Saiz Tulisan:
  • Arial
  • Calibri
  • Times New Roman

Kod QR

  qr code
Kini anda boleh melayari Portal Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran (SPP) versi mudah alih menerusi telefon bimbit (Smartphone) hanya dengan menggunakan Kod QR SPP. Anda perlu :
checked1  Muat turun dan instalasi aplikasi QR Reader yang bersesuaian dengan Smartphone anda.
checked1  Buka aplikasi QR Reader yang telah di instalasi dan kemudian imbas Kod QR SPP di atas
   dengan menggunakan aplikasi QR Reader dari Smartphone anda.
checked1  Seterusnya, anda akan terus dibawa ke Portal Rasmi SPP versi mudah alih.