HEBAHAN KEPUTUSAN TEMU DUGA KE JAWATAN PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN GRED DG41 BAGI GRADUAN PROGRAM IJAZAH SARJANA MUDA PERGURUAN (PISMP) TAHUN 2022 – SENAT KE 61  YANG TELAH  DITEMU  DUGA PADA BULAN JULAI HINGGA SEPTEMBER 2022 UNTUK (ZON SEMENANJUNG, ZON SABAH DAN ZON SARAWAK)

 

keputusan td ppp 1

 

 

Semakan Keputusan Temu Duga Ke Jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG41 Bagi Graduan Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan (PISMP) Tahun 2022 – Senat ke 61  Yang Telah  Ditemu  Duga Pada Bulan Julai hingga September 2022 Untuk (Zon Semenanjung, Zon Sabah dan Zon Sarawak) Boleh Dibuat Di SINI.

 

Surat Arahan Penempatan akan dikeluarkan oleh KPM.

 

TINDAKAN CALON SELANJUTNYA:

 

Calon yang berjaya perlu memuat turun, menyimpan dan mencetak Surat Tawaran Lantikan dan Pakej Setuju Terima Tawaran (PSTT) dalam tempoh enam (6) minggu sahaja daripada tarikh hebahan ini dibuat. Suruhanjaya hanya akan mengemukakan sekali sahaja surat tawaran pelantikan ini dan menjadi tanggungjawab calon untuk menyimpan surat berkenaan dengan baik serta selamat. Untuk makluman, PSTT hendaklah dihantar kepada Ketua Jabatan masing-masing seperti yang dinyatakan dalam Surat Arahan Penempatan oleh KPM.

Sekiranya terdapat sebarang kesilapan alamat pada surat tawaran tersebut, calon dimohon untuk menghantar e-mel pemakluman kepada alamat Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya..

Sila kemukakan alamat yang betul berserta nombor kad pengenalan dan nombor telefon untuk dihubungi dalam e-mel tersebut. SPP akan menghubungi calon apabila surat tawaran tersebut telah dikemas kini dan boleh dicetak semula.

 Maklumat Tambahan:

Bagi calon yang telah ditemu duga tetapi tiada paparan maklumat semasa semakan,  sila rujuk emel yang didaftarkan di mySPP.

Pilihan W3C

Pilihan Warna:
blue green oren
Saiz Tulisan:
  • Arial
  • Calibri
  • Times New Roman

Kod QR

  qr code
Kini anda boleh melayari Portal Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran (SPP) versi mudah alih menerusi telefon bimbit (Smartphone) hanya dengan menggunakan Kod QR SPP. Anda perlu :
checked1  Muat turun dan instalasi aplikasi QR Reader yang bersesuaian dengan Smartphone anda.
checked1  Buka aplikasi QR Reader yang telah di instalasi dan kemudian imbas Kod QR SPP di atas
   dengan menggunakan aplikasi QR Reader dari Smartphone anda.
checked1  Seterusnya, anda akan terus dibawa ke Portal Rasmi SPP versi mudah alih.