Pekeliling 2008


Tarikh Berkuatkuasa: 21 April 2008

Pekeliling SPP Bil. 2 Tahun 2008 Urusan Kenaikan Pangkat Secara Lantikan Istimewa Bagi Anggota Dalam Skim Perkhidmatan Jumud Yang Ada Perbekalan Kenaikan Pangkat Secara Lantikan Pekeliling SPP Bil. 2 Tahun 2008 Urusan Kenaikan Pangkat Secara Lantikan Istimewa Bagi Anggota Dalam Skim Perkhidmatan Jumud Yang Ada Perbekalan Kenaikan Pangkat Secara Lantikan

Tarikh Berkuatkuasa: 21 April 2008

(Surat Pekeliling ini dibatalkan oleh pekeliling SPP Bil. 2 Tahun 2013) [BATAL] Pekeliling SPP Bil. 3 Tahun 2008 Tatacara Pelantikan Tetap Ke Jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Bagi Calon Yang Pernah Gagal Temu Duga (Pekeliling ini dibatalkan oleh Pekeliling SPP Bil. 2 Tahun 2013)

Tarikh Berkuatkuasa: 05 Mei 2008

Pekeliling SPP Bil. 1 Tahun 2008 Permohonan Pelantikan Tetap Ke Jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah Dan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Lepasan Diploma Secara Sepanjang Masa Pekeliling SPP Bil. 1 Tahun 2008 Permohonan Pelantikan Tetap Ke Jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah Dan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Lepasan Diploma Secara Sepanjang Masa

Tarikh Berkuatkuasa: 03 Jun 2008

(Surat Pekeliling ini dibatalkan oleh pekeliling SPP Bil. 2 Tahun 2013) [BATAL] Pekeliling SPP Bil. 4 Tahun 2008 Kaedah Pelaksanaan Pemberian Taraf Berpencen Anggota Perkhidmatan Pendidikan (Pekeliling ini dibatalkan oleh Pekeliling SPP Bil. 4 Tahun 2013)

Pilihan W3C

Pilihan Warna:
blue green oren
Saiz Tulisan:
  • Arial
  • Calibri
  • Times New Roman

Kod QR

  qr code
Kini anda boleh melayari Portal Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran (SPP) versi mudah alih menerusi telefon bimbit (Smartphone) hanya dengan menggunakan Kod QR SPP. Anda perlu :
checked1  Muat turun dan instalasi aplikasi QR Reader yang bersesuaian dengan Smartphone anda.
checked1  Buka aplikasi QR Reader yang telah di instalasi dan kemudian imbas Kod QR SPP di atas
   dengan menggunakan aplikasi QR Reader dari Smartphone anda.
checked1  Seterusnya, anda akan terus dibawa ke Portal Rasmi SPP versi mudah alih.