Webmail     
search
  qr-code

HEBAHAN KEPUTUSAN TEMU DUGA KE JAWATAN PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN GRED DG41 BAGI GRADUAN PROGRAM IJAZAH SARJANA MUDA PERGURUAN (PISMP) TAHUN 2022 – SENAT KE 61  YANG TELAH  DITEMU  DUGA PADA BULAN JULAI HINGGA SEPTEMBER 2022 UNTUK (ZON SEMENANJUNG, ZON SABAH DAN ZON SARAWAK)

 

keputusan td ppp 1

 

 

Semakan Keputusan Temu Duga Ke Jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG41 Bagi Graduan Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan (PISMP) Tahun 2022 – Senat ke 61  Yang Telah  Ditemu  Duga Pada Bulan Julai hingga September 2022 Untuk (Zon Semenanjung, Zon Sabah dan Zon Sarawak) Boleh Dibuat Di SINI.

 

Surat Arahan Penempatan akan dikeluarkan oleh KPM.

 

TINDAKAN CALON SELANJUTNYA:

 

Calon yang berjaya perlu memuat turun, menyimpan dan mencetak Surat Tawaran Lantikan dan Pakej Setuju Terima Tawaran (PSTT) dalam tempoh enam (6) minggu sahaja daripada tarikh hebahan ini dibuat. Suruhanjaya hanya akan mengemukakan sekali sahaja surat tawaran pelantikan ini dan menjadi tanggungjawab calon untuk menyimpan surat berkenaan dengan baik serta selamat. Untuk makluman, PSTT hendaklah dihantar kepada Ketua Jabatan masing-masing seperti yang dinyatakan dalam Surat Arahan Penempatan oleh KPM.

Sekiranya terdapat sebarang kesilapan alamat pada surat tawaran tersebut, calon dimohon untuk menghantar e-mel pemakluman kepada alamat This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Sila kemukakan alamat yang betul berserta nombor kad pengenalan dan nombor telefon untuk dihubungi dalam e-mel tersebut. SPP akan menghubungi calon apabila surat tawaran tersebut telah dikemas kini dan boleh dicetak semula.

 Maklumat Tambahan:

Bagi calon yang telah ditemu duga tetapi tiada paparan maklumat semasa semakan,  sila rujuk emel yang didaftarkan di mySPP.

W3C Options

Color Option:
blue green oren
Text Size:
  • Arial
  • Calibri
  • Times New Roman

QR Code

  qr code
Now you can visit The Official Portal of Education Service Commission Malaysia (SPP) mobile version via Smartphone by using the SPP QR Code. You need to :
checked1  Download and install the QR Reader which is compatible with your smartphone.
checked1  Open QR Reader that has been installed and then scan the SPP QR code above
   using QR Reader application from your smartphone.
checked1  Next, you will be taken straight to the Official Portal of SPP mobile version.